English | Srpski  
NDP Audit & Consulting


Naš izbor vestiInvest in Serbia

Međunarodni centar za razvoj finansijskog tržišta Beograd

Brokersko-dilersko društvo Intercity broker a.d. Beograd

 


Karijera

NDP Audit & Consulting nudi mogućnost uspešne karijere ambicioznim mladim osobama. Tražimo računovođe, finansijske i poreske konsultante, početnike sa tek završenim fakultetom ili kandidate sa iskustvom.

Čak iako niste započeli svoju karijeru u NDP Audit & Consulting, niste propustili priliku da ostatak karijere provedete kod nas! Mi cenimo iskustvo i perspektivu veterana u računovodstvu koji su proveli vreme u drugim firmama i poslovnim okruženjima. Ako ste razmišljali da učinite korak ka promeni u karijeri, ohrabrujemo Vas da uzmete NDP Audit & Consulting u obzir. Naći ćete jedinstvenu poslovnu kulturu, nove mogućnosti za istraživanje, zadatke koji predstavljaju izazove i realističnu sposobnost za oblikovanje budućnosti naše firme.

Naš cilj je da stvorimo zadovoljne zaposlene, koji će biti motivisani da napreduju u karijeri. Gajimo poštovanje jedni prema drugima, s obzirom na to da radimo na visokom nivou etike, gde u svakoj situaciji postupamo sa integritetom i poštovanjem.

Ukoliko ste ovlašćeni računovođa ili poreski savetnik, ili planirate to da postanete i ukoliko tečno govorite engleski, francuski, nemački, ruski ili italijanski jezik, pošaljite Vaš CV i motivaciono pismo na email adresu office@ndp-audit.rs i mi ćemo sigurno razmotriti Vašu prijavu. Potpuna diskrecija je zagarantovana!


Početna |Mapa sajta © 2019 NDP Audit & Consulting d.o.o. All rights reserved