English | Srpski  
NDP Audit & Consulting

O nama


  O nama
  Saradnja

Naš izbor vestiInvest in Serbia

Međunarodni centar za razvoj finansijskog tržišta Beograd

Brokersko-dilersko društvo Intercity broker a.d. Beograd

 


O nama

NDP Audit & Consulting doo Beograd pruža širok spektar usluga iz oblasti računovodstva, finansijskog, pravnog i poreskog konsaltinga. Pored toga, sa potrebom dovođenja inostranih investitora i strateških partnera u Srbiju, NDP Audit & Consulting doo Beograd je preko svog osnivača razvio mrežu inostranih partnera sa ciljem pronalaženja, pripreme i prezentovanja investicionih prilika u Srbiji stranim investitorima. Na taj način, omogućili smo domaćim klijentima set usluga vezanih za pripremu za povezivanje i uvođenje stranih strateških partnera.

Principi rada

NDP Audit & Consulting garantuje najviši kvalitet za svaki angažman koji uključuje pružanje profesionalnih usluga. Bilo da je reč o računovodstvu, finansijskom, pravnom ili poreskom konsaltingu, pripremi i pronalaženju strateških investitora, kroz blisku saradnju sa menadžmentom, klijent u nama ima pouzdanog partnera koji je uvek spreman da pruži profesionalne savete i mišljenja u cilju ostvarenja poslovne strategije. Svako angažovanje našeg osoblja podrazumeva striktnu primenu sledećih opštih principa:

  • Integriteta i nezavisnosti;
  • Objektivnosti;
  • Kvaliteta i efikasnosti;
  • Stručnosti profesionalne etike.

Svi zaposleni u NDP Audit & Consulting pridržavaju se jasno definisanog Kodeksa etičkog ponašanja (Code of ethics). Obaveza svakog zaposlenog u NDP Audit & Consulting je da sva pitanja od važnosti za posao rešava kroz linije usluga koje NDP Audit & Consulting pruža.

Naš tim radiće sa Vama profesionalno i u atmosferi koja će Vam prijati od samog početka. Bićemo otvoreni prema Vama, a to ne znači samo pružati informacije. Pružaćemo Vam usluge koje su Vam potrebne i u saradnji sa Vama utvrditi tačno šta Vam treba i dati predloge koji će zadovoljiti Vaše potrebe.

profesionalizam kvalitet integritet posvećenost

Posvećenost

Naš tim će Vam pružiti niz usluga koje će zadovoljti Vaše potrebe. Međutim, ukoliko imate probleme iz neke određene oblasti, slobodno nam se obratite kako bi smo Vam pomogli u rešavanju istih. U slučaju da nismo u mogućnosti da Vaš problem rešimo, preporučićemo Vam nekog stručnjaka iz oblasti koja Vam treba odnosno da zadovlji Vašu potrebu. Mislite o nama u svakom momentu, kao o sopstvenom izvoru u rešavanju Vaših problema.

Radićemo naporno da zaslužimo Vaše poverenje. Verujemo u međusobne odnose i saradnju s ciljem da razvijemo odnose na duži period sa Vama.

Kvalitet

Reputacija naše kompanije je na prvom mestu! Stalo nam je do Vašeg iskustva! Naša praksa izgrađena je na osnovu preprouke naših zadovoljnih klijenata.Vi ste naša reklama i zato se trudimo da stalno zadovoljimo sve Vaše potrebe i očekivanja.

Kao ovlašćeni savetnik za mnoga mala i srednja preduzeća, razumemo da Vam je potreban savetnik na koga možete uvek da se oslonite i koji će Vam pomoći da donesete ispravnu odluku.

Naš moto je “Iskrenost i integritet iznad svega”! Pružanje usluga koje Vam trebaju ne shvatamo površno, kao ni saveti koji su zasnovani na dugogodišnjem isustvu. Smatramo da je “ZNANJE MOĆ”. Kao takvi, stalno se usavršavamo putem edukacija u cilju temeljnijeg razumevanja računovodstva i poreskih pravila, kao i trendova kretanja kapitala u svetu.

Integritet

Naš tim je tu da Vam pomogne da postignete cilj kome težite i time poboljšate kvalitet Vašeg poslovanja. U tu svrhu, nudimo Vam iskren i objektivan savet u blagonaklonom okruženju. Imamo vremena za Vas i Vaše poslovanje i nastojimo da Vaš najbolji interes bude iznad svega. Uvereni smo, da možemo da pružimo pozitivan doprinos u Vašem uspešnom poslovanju. Mi smo deo Vašeg tima i u saradnji sa Vama možemo doći do novih mogućnosti koje Vas očekuju.

Za poverljivost informacija i njihovu sigurnost garantuju profesionalna etika zaposlenih, ugovor, postojeće interne procedure, pravila i propisi, kao i opšti zakonski okvir u kome NDP Audit & Consulting posluje.


Početna |Mapa sajta © 2019 NDP Audit & Consulting d.o.o. All rights reserved